Specialist in de technische sector

Detacheren

Detacheren voor bepaalde tijd houdt in dat wij onze kandidaat een contract aanbieden. Lees meer

Werving en selectie

Technicians bemiddelt bij werving en selectie opdrachten op ‘’no cure, no pay’’ basis. Lees meer

Payrolling

Met de payroll mogelijkheden die Technicians u kan bieden bent u verzekerd van uw eigen personeel. Lees meer

Uitzenden

Flexibiliteit is in deze maatschappij steeds belangrijker. Voor de werkgever, anderzijds voor de werknemer. Lees meer

Wie zijn wij?

Wij zijn Technicians, een enthousiast en deskundig bureau dat zich volledig richt op het ter beschikking stellen van technisch personeel.

Door onze jarenlange expertise kunnen wij als geen ander een ideale match maken wat betreft middelbaar en hoger opgeleide technici. Wij spreken de taal, dragen zorg voor persoonlijke aandacht en verbinden ons aan het door u gewenste resultaat. Niet alleen in woord maar ook in daad.

Technicians is, zoals de naam al zegt, een bedrijf dat zich geheel richt op de bemiddeling van kwalitatief hoogstaand technisch personeel van mbo tot universitair niveau. Onze kernactiviteiten zijn detacheren, werving & selectie, payrollen en uitzenden. Dankzij onze ervaring en kennis in de techniek zijn wij in staat om hetgeen wij het belangrijkst vinden te kunnen garanderen, namelijk KWALITEIT met hoofdletters.

Voor opdrachtgevers

In een veranderende maatschappij waarin de technische vakken steeds meer centraal gaan staan zal het voor u, als technisch bedrijf, steeds moeilijker worden om aan goed technisch personeel te komen. Door ons brede netwerk aan kandidaten zullen wij deze last voor u uit handen nemen en kan u doen waar u goed in bent, uw primaire bedrijfsproces!

Wij zijn gespecialiseerd in:

Deze verschillende disciplines worden nader toegelicht als u erop klikt.